Stoiximan

Ένα από αγαπημένα παιχνίδια των Ελλήνων τόσο στο διαδίκτυο όσο και στα κανονικά πρακτορεία είναι το στοίχημα. Το παιχνίδι όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε αποτελεί παιχνίδι αποδόσεων αλλά και επιτυχών προβλέψεων από την μεριά του παίχτη, με απώτερο σκοπό την διασκέδαση αλλά και το κέρδος. Σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα που μπορούμε να παίξουμε είναι το ποδόσφαιρό, το μπάσκετ, το τένις αλλά και ο στίβος. Στο άρθρο θα δώσουμε μια περιεκτική ανασκόπηση του Stoiximan καζίνο, ίσως του καλύτερου online bookmaker που υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, για να μάθουμε πως μπορούμε να παίξουμε, τα μπόνους αλλά και άλλες σημαντικές πληροφορίες.

Γενικά

Η εταιρία ξεκίνησε το 2012 και έχοντας λάβει την σχετική άδεια περί διαδικτυακών παιγνίων έχει καταφέρει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να αποτελεί έναν από τους καλύτερους bookmaker που μπορεί ένας Έλληνας παίχτης να βρει και να παίξει. Έχει έδρα στην Μάλτα αλλά και οι όποιες διαφορές μπορεί να προκύψουν ως όργανο επίλυσης διαφορών είναι το κέντρο διαιτησίας στην χώρα αυτή.

Πως θα παίξετε στον Stoiximan

Για να μπορέσετε να ξεκινήσετε να πάρετε μέρος στο Stoiximan πρέπει πρωτίστως να κάνετε εγγραφή. Ο τρόπος είναι απλός, θα σας εμφανιστεί μια φόρμα επικοινωνίας στην οποία  θα περάσετε τα στοιχεία σας, συμπεριλαμβανομένου και μια ηλεκτρονικής διεύθυνσης email. Μόλις τελειώσετε από την εγγραφή είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να παίζετε.

Το  επόμενο βήμα είναι να κάνετε μια κατάθεση από τον τραπεζικό σας λογαριασμό ή από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό πορτοφόλι, στον Stoiximan έτσι ώστε να μπορέσετε να στοιχηματίσετε. Αμέσως μετά συμπληρώνετε το δελτίο σας με τα παιχνίδια που νομίζετε εσείς ότι γνωρίζετε καλύτερα και περιμένετε τα αποτελέσματα.

Τι κερδίζετε από τον Stoiximan

Αυτά που μπορεί ένας παίχτης να κερδίσει από τον Stoiximan είναι αρκετά και σημαντικά.

Πρώτον υπάρχει το bonus Stoiximan όταν κάνετε την εγγραφή σας, το Μπόνους Εγγραφής όπου ο παίχτης με μέγιστο ποσό τα 30€ και ελάχιστο τα 10€ κερδίζει μπόνους 100%. Δηλαδή αν κάνετε κατάθεση 30€ ο bookmaner θα σας δώσει άλλα τόσα για τα παιχνίδια σας.

Επίσης υπάρχουν πολλές προσφορές που μπορεί να εμφανίζονται σε μερικά παιχνίδια όπου ο παίχτης θα μπορεί να λαμβάνει την σχετική ειδοποίηση μόνο εάν έχει κάνει εγγραφή.

Τα αθλήματα και οι λίγκες

Πολλά τα αλλά και οι λίγκες που μπορεί να επιλέξει να παίξει αλλά και να στοιχηματίσει όπως είναι τοο, Μπάσκετ,λεϊ, Φόρμουλα 1, Χόκεϊ Επί Πάγου, Μπέιζμπολ, Χάντμπολ, Πόλο, Φούτσαλ αλλά και πολλά άλλα.

Οι διοργανώσεις είναι οι Ελληνικές Super League και Basket League, το Champions League, το Europa League αλλά και η μπασκετική EuroLeague. Βέβαια μέσα σε όλα αυτά ο Stoiximan καλύπτει  όλα τα μεγάλα Grand Slam στο τένις, όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα στον στίβο αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες που γίνονται κάθε 4 χρόνια.

Πέρα όλων αυτών υπάρχουν και οι Ισπανικές, Ιταλικές, Αγγλικές αλλά και Γερμανικές λίγκες σε πολλά αθλήματα που θέλετε να παίξετε στοίχημα, με αποδόσεις πολύ καλύτερες σε σχέση με πολλούς άλλους bookmakers.

Το Live Bet και η μηδενική γκανιότα

Εκτός όμως από τον κανονικό στοιχηματισμό o bookmaker σας παρέχει και ζωντανό, δηλαδή στοίχημα που αλλάζει κατά την διάρκεια του αγώνα. Αυτό με ένα παράδειγμα σημαίνει ότι αν έχετε ποντάρει σε νίκη της γηπεδούχου ομάδας αλλά βάλει πρώτος γκολ ο φιλοξενούμενος μπορείτε να αλλάξετε το στοίχημα σε ισοπαλία ή πιθανή νίκη του φιλοξενούμενου.

Εκτός αυτού υπάρχει ακόμη ένα σημαντικό στοιχείο μιας και η ganiota Stoiximan είναι μηδενική. Γεγονός που σημαίνει ότι αν κερδίσετε στο στοίχημα που έχετε βάλει τότε ο bookie δεν πρόκειται να σας κρατήσει καθόλου χρήματα.

Πότε πληρώνετε ένας παίχτης στον Stoiximan

Αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι μέσα στην ιστοσελίδα αλλά και ένα χαρακτηριστικό στον Stoiximan που δείχνει πως θα πρέπει να λειτουργεί ένας bookmaker αναφορικά με τα κέρδη των παιχτών. Έτσι αν κάποιος κερδίσει χρήματα από το στοίχημα τότε θα λάβει το ποσό αυτό μέσα σε 24 ώρες, όταν οι περισσότεροι bookmakers έχουν θέσει ως όριο τις 3 ημέρες. Για όλα τα παραπάνω εύκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει για ποιον λόγο ο συγκεκριμένος bookmaker έχει γίνει τόσο δημοφιλής από τους παίχτες.

Comments are closed.