Προγνωστικά

Το δημοφιλές παιχνίδι των προβλέψεων αθλητικών γεγονότων έχει μετατραπεί σε μία μορφή παροχής εξτρά εισοδήματος για πολλούς ανθρώπους . Ο κόσμος πλέον παίζει δωρεάν στοίχημα με κίνητρο την γρήγορη και εύκολη συγκομιδή κέρδους . Για να γίνει η πλήρης κατανόηση του παιχνιδιού θα πρέπει να κάνουμε μία σύντομη περιγραφή των βασικών χαρακτηριστικών του.

Θα αρχίσουμε την αναφορά με τα προγνωστικά στοιχήματος που είναι ένας θεμέλιος λίθος για την ολοκλήρωση των επιλογών των αγώνων  που θα μπαίνε στο στόχαστρο του κάθε παίκτη για την επιτυχία που σημαίνει φυσικά κέρδος . Είναι αρκετά δύσκολη η διαδικασία επιλογής γιατί στο κάθε κουπόνι υπάρχουν εκατοντάδες αγώνες . Η  παραπάνω διαδικασία επιταχύνει κατά πολύ την επιλογή αυτών και δίνει μία πρώτη καλή εικόνα για τις πιθανότητες έκβασης τους.

Στη συνέχεια υπάρχουν οι αποδόσεις  όπου παίζουν καθοριστικό ρόλο σε συνδυασμό με την ιδιοσυγκρασία και την τακτική που ακολουθεί ο κάθε παίκτης ώστε να επιλέξει έναν ή περισσότερους αγώνες  για να κάνει το stoixima του .   Τα σημεία που μπορεί να επιλέξει είναι πάρα πολλά με σημαντικότερα αυτά της νίκης του γηπεδούχου  ( 1 ) , της ισοπαλίας ( Χ ) και της νίκης του φιλοξενούμενου ( 2 ) .

Επίσης ένας ακόμα βασικός τομέας είναι η προϊστορία της κάθε ομάδας η οποία χωρίζεται σε δύο τομείς , την άμεση που δείχνει την αποτελεσματικότητα και τη φόρμα της ομάδας στους τελευταίους αγώνες και η αυτή που δείχνει τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων μεταξύ δύο ομάδων. Οι Bookmakers είναι πάροχοι στοιχήματος που εκτός του στοιχήματος παρέχουν και αυτού του είδους τις πληροφορίες. Πολλοί γνωστοί σε αυτόν τον τομέα είναι η Bwin, η SportingBet και η Bet365 .

Κλείνοντας θα πρέπει να αναφέρουμε και κάποιους βασικούς όρους εκτός των βασικών όπως το Στάνταρ που είναι η σχεδόν σίγουρη πρόβλεψη , η γκανιότα που είναι το κέρδος του μπουκμακερ και το Livescore όπου είναι η αναμετάδοση του σκορ κάθε αγώνα σε πραγματικό χρόνο .

Comments are closed.