Προϊστορία

Στοίχημα ακούμε τα τελευταία χρόνια και πολλοί δεν ξέρουμε τι είναι αλλά και πολλοί περισσότεροι έχουνε γίνει θερμοί υποστηρικτές και παίχτες μαζί σε ένα παιχνίδι με εύκολό κέρδος.

Για να παίξουμε πρέπει να γνωρίζουμε και κάποιες έννοιες όπως τα Προγνωστικά. Τα Προγνωστικά είναι απλά οι προβλέψεις που θα γίνουν για ένα αγώνα πριν τον αγώνα, κατά την διάρκεια ενός αγώνα και λίγο πριν τελειώσει ο αγώνας. δηλαδή που θα πρέπει να στοιχηματίσουμε τα χρήματα μας αν θέλουμε να κερδίσουμε σχεδόν σίγουρα.

Μετά τα προγνωστικά θα περάσουμε στις Αποδόσεις μιας και εδώ είναι το σημείο που ενδιαφέρει πάντα τους παίχτες. Και αυτό γίνεται πάντα καθώς αν το δούμε από την σκοπιά ενός ποδοσφαιρικού αγώνα οι Αποδόσεις διαφέρουν στο αν κερδίσει ο γηπεδούχος, αν κερδίσει ο Φιλοξενούμενος ή αν έρθει ισοπαλία. Τα κριτήρια τα ορίζει πάντα ο Bookmaker (θα μιλήσουμε πιο κάτω) .

Συνεχίζοντας στις έννοιες που συναντούμε συχνότερα στο στοίχημα και περνάμε στην Προϊστορία. Εδώ  αυτό που ενδιαφέρει έναν παίχτη είναι τι προϊστορία έχει ένα παιχνίδι με 2 ομάδες σε ένα συγκεκριμένο βάθος χρόνου 2-5 χρόνια ή την προϊστορία στα τελευταία παιχνίδια που έχει μια ομάδα ή ακόμα και οι 2 ομάδες.

Οι Bookmankers που αναφέραμε πιο πάνω είναι εταιρίες που διοργανώνουν το στοίχημα, δημοφιλέστερες εταιρίες στο χώρο είναι η betfair, η bet365 και η SportingBet.

Δημοφιλέστεροι όροι που θα συναντήσουμε στο στοίχημα είναι:
1,Χ,2 :τα 3 σημεία που μας δείχνουν νίκη γηπεδούχου (1), Ισοπαλία(Χ) και νίκη Φιλοξενούμενου(2).

Φαβορί: αυτός που τα προγνωστικά και οι Αποδόσεις δείχνουν ότι θα κερδίσει.

Comments are closed.