Αποδόσεις

Η αύξηση των παιχτών στο στοίχημα τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά μεγάλη και αυτό οφείλεται ότι πολύ εύκολά ένας παίχτης μπορεί να μάθει να παίζει.

Ξεκινώντας με το στοίχημα υπάρχουν κάποιες έννοιες που αν κάποιος τις εμβαθύνει θα έχει σίγουρα αποτέλεσμα. Τα προγνωστικά είναι η πρόγνωση που μπορούμε να έχουμε για ένα ποδοσφαιρικό αγώνα αν θα κερδίσει ο γηπεδούχος ή ο φιλοξενούμενος ή ακόμα και αν υπάρχει η πιθανότητα να έρθει ισοπαλία.

Συνεχίζουμε και μετά έχουμε τις Αποδόσεις, όπου δεν είναι τίποτε άλλο το πόσο θα μας πληρώσει αν στοιχηματίσουμε σε ένα αγώνα σε νίκη του Γηπεδούχου, πόσο θα πληρωθούμε αν κερδίσει ο φιλοξενούμενος και τέλος πόσο αν το συγκεκριμένο παιχνίδι έρθει ισοπαλία.

Για να μπορέσουμε όμως να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε θα πρέπει να ξέρουμε και την προϊστορία ενός αθλητικού γεγονότος το οποίο μπορούμε να το δούμε τόσο το γεγονός όλο μαζί, δηλαδή 2 ομάδες, ή να πάρουμε αυτές τις ομάδες και να τις δούμε ξεχωριστά, τα αποτελέσματα που έχουν φέρει τις τελευταίες 5-10 αγωνιστικές.

Μέσα σε όλα αυτά θα πρέπει να υπάρχουν και τα κατάλληλα εργαλεία όπως είναι η διαδικτυακή ενημέρωση ή αλλιώς οι Bookmakers. Πιο γνωστοί είναι η Betclick η Bwin και η betfair.
Για κάποιον που δεν έχει σχέση σας παραθέτουμε την βασική ορολογία που θα συναντήσετε ως παίχτης του στοιχήματος.

1: το σημείο αυτό είναι όταν κερδίζει ο γηπεδούχος
Χ: το σημείο αυτό είναι όταν γηπεδούχος και φιλοξενούμενος είναι ισοπαλία
2:όταν κερδίζει ο φιλοξενούμενος
Σύστημα: όταν ένας παίχτης φτιάχνει ειδικό τρόπο στοιχήματος και παιξίματος.

Comments are closed.